top of page
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
Zoeken
  • Foto van schrijverNiels van Olffen

Gastcollege Servitization: je kan niet vroeg genoeg beginnen!


Bij de start van mijn onderneming heb ik mijzelf voorgenomen om actief bij te dragen aan kennisdeling en ontwikkeling. Het geven van gastcolleges past perfect in deze ambitie. Afgelopen week heb ik volledig digitaal twee colleges mogen geven aan studenten aan de Hogeschool Windesheim over, hoe kan het ook anders, Servitization.


Bij de start van het college heb ik Mentimeter ingezet om een beeld te krijgen van de huidige bekendheid van de studenten met het begrip. Het resultaat was hoopgevend :)

Er werden actief vragen gesteld, verdiepende en verduidelijkende vragen. Erg inspirerend!


In het college heb ik de volgende onderwerpen behandeld:

+ Wat is Servitization?

+ Waarom wordt Servitization toegepast?

+ Wat is het effect van Servitization op een organisatie?

+ De verbinding tussen Servitization en Circulariteit


Na afloop heb ik de studenten via Mentimeter gevraagd om aan te geven wat ze mee namen uit het college. Als ik kijk naar de antwoorden kan ik zeggen dat mijn missie geslaagd is en dat ik uit kijk naar een volgende gelegenheid om mensen enthousiast te maken over het onderwerp!In bijlage van deze blog is de presentatie toegevoegd die ik gebruikt heb tijdens het gastcollege. Bij vragen of behoefte aan nadere toelichting, bel gerust!


Gastcollege Servitization Windesheim 03-
.
Download • 8.90MB

141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page